Άγριο ξύλο ανάμεσα σε…γυναίκες για ένα αναψυκτικό! (vd)

Απίθανες στιγμές σημειώθηκαν σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Fast Food στο Λας Βέγκας ανάμεσα σε μια σερβιτόρα του καταστήματος και μία πελάτισσα που αποδείχθηκε κάπως…απαιτητική.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πελάτισσα ζήτησε ένα αναψυκτικό από το κατάστημα, χωρίς όμως να πάρει την απάντηση που ήθελε από τη σερβιτόρα. Τότε άρχισαν να λογομαχούν μέχρι που η Έρικα Σάλοβα (24 ετών) βγήκε από την μπάρα σερβιρίσματος και κινήθηκε απειλητικά επί της πελάτισσας που όλα δείχνουν πως πρόκειται για το μοντέλο Σαμπρίνα Φόντελαρ.

Η τελευταία μόλις που κατάφερε να ρίξει ένα μιλκσέικ και να χτυπήσει μια φορά με τον δίσκο στο κεφάλι της θηριώδη σερβιτόρα. Όταν Σάλοβα κατάφερε να την πιάσει, αυτό το ξύλο δύσκολο να το αντιληφθείς. Όπως έγινε γνωστό μεταξύ των δύο λογικά θα υπήρχαν και άσεμνες εκφράσεις που πυροδότησαν το κλίμα, ωστόσο το περιστατικό είναι αδιανόητο.

Δείτε το βίντεο:

Η Σαμπρίνα Φόντελαρ πάντως που για κακή της τύχη στο περιστατικό φοράει μόνο ένα μαύρο μπλουζάκι που με το ζόρι κρατήθηκε στο στήθος, έχει σκανδαλίσει πολλές φορές όσους την ακολουθούν στο Instagram.

U hos are broke ?

A post shared by Sabrinah Fontelar (@sabrinah_fontelar) on