«Άλλο ένα δείγμα fake news από τη ΝΔ της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων» (vd)

«Η σημερινή αήθης επίθεση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κυρανάκη στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη και στην κυβέρνηση, περί δήθεν διορισμών στο δημόσιο, αποτελεί άλλο ένα δείγμα fake news από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΠΕΝΕ, η οποία δε λειτουργεί καν!» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση, «πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ» και τονίζεται ότι «το ότι επιστρατεύουν τα ίδια “επιχειρήματα” κάθε φορά που διαψεύδονται τα κινδυνολογικά τους αφηγήματα είναι επίσης συνηθισμένο».

«Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πλούτισαν σε βάρος του και ποιοι έκαναν τους κομματικούς διορισμούς επιστήμη. Όπως γνωρίζει τις μεγάλες θεσμικές τομές που έχει κάνει η κυβέρνηση και στη δημόσια διοίκηση, ώστε η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος να λάβουν τέλος», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ