Άρης Φωκάς: «Καταστροφική λύση για το Σκοπιανό»

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Άρης Φωκάς, κάνοντας λόγο για μία «καταστροφική λύση για το Σκοπιανό», καθώς και για «μία από τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας, η οποία γράφτηκε εν κρυπτώ και με περισσή επιπολαιότητα».

«Ξεπουλάμε τη Μακεδονία», τονίζει ο Άρης Φωκάς

«Η χώρα μας βιώνει μία μεγάλη εθνική ήττα, καθώς ξεπουλάμε τη Μακεδονία παραχωρώντας ελαφρά τη καρδία γλώσσα και εθνότητα. Έχουμε μία οπορτουνιστική κυβέρνηση, που είναι ανίκανη να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας και παράλληλα, με έπαρση, δεν λαμβάνει υπόψη της τη βούληση του ελληνικού λαού», σημειώνει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων.

Παράλληλα, επισημαίνει πως με τους κακούς χειρισμούς της, η κυβέρνηση «διχάζει του Έλληνες ενώνοντας τους Σκοπιανούς» και προσθέτει:

«Από την κυβέρνηση δηλώνουν περιχαρείς για τη μεγάλη νίκη τους και ζητούν δια στόματος του πρωθυπουργού από τους Έλληνες να είναι υπερήφανοι. Να είναι υπερήφανοι για την ντροπιαστική συμφωνία; για την εθνική μειοδοσία που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα μας;».

Ο κ. Φωκάς καταλήγει τονίζοντας πως «όλα αυτά τα δώρα της κυβέρνησης προς τη γειτονική χώρα διαιωνίζουν τον αλυτρωτισμό και ανοίγουν τις ‘ορέξεις’ των γειτόνων μας και για άλλες διεκδικήσεις».