Έκοψε βασιλόπιτα η παράταξη Κυρίζογλου

Στην κατάμεστη Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27/01/19 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της “Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Ευρωβουλευτής κ. Μαρία Σπυράκη, Ο Βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης.

Στο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ευχαρίστησε τους υψηλούς προσκεκλημένους, τους αιρετούς και τους φίλους της Δημοτικής Συνεργασίας που παρεβρέθησαν στην εκδήλωση και έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής. Αναφέρθηκε στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης, η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με έργα και με μια ικανή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, χαράσσει μια ανεξίτηλη πορεία στην ιστορία της πόλης.

Αναφερόμενος στα προγράμματα και τις δομές που λειτουργούν στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σημείωσε το ουσιαστικό έργο που επιτελείται στον τομέα της Κοινωνικής μέριμνας. Δεν παράλειψε να αναφερθεί στο συνολικό έργο της Διοίκησης και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου παρά τις περικοπές και μειώσεις, σε πόρους και προσωπικό, που έχει υποστεί και την ρευστή οικονομική πραγματικότητα, ο Δήμος διαρκώς αυξάνει τις παροχές του, διευρύνει το Κοινωνικό του Δίκτυο και διαθέτει, διαχρονικά, ένα ισχυρό ταμειακό υπόλοιπο, αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης και στον Οικονομικό Τομέα διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλά τα ανταποδοτικά τέλη του δήμο. Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε και στο σημαντικό και πολυσχιδές έργο που πραγματοποιείται και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, της οποίας είναι και Πρόεδρος

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου ο οποίος και παρέλαβε από το Δήμαρχο μία χειροποίητη εικόνα της.