Έμειναν… ξεκρέμαστοι 400 τουρίστες στα Χανιά

Στα Χανιά έχουν εγκλωβιστεί περίπου 400 τουρίστες, καθώς η σκανδιναβική αεροπορική εταιρία Primera Air υπέβαλε αίτηση πτώχευσης.

Η εταιρεία αναστέλλει την λειτουργία της, αφήνοντας 400 τουρίστες στην Κρήτη οι όποιοι θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης για άλλους προορισμούς της Ευρώπης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Η αεροπορική εταιρεία Primera Air μεταφέρει επιβάτες κάθε χρόνο σε αρκετούς ελληνικούς προορισμούς (Κρήτη, Ρόδο, Πελοπόννησο, Κω, Ζάκυνθο, Αθήνα).

Μέσω ανακοίνωσης η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί επιβάτες

Οι αεροπορικές εταιρείες Primera Air και οι κώδικες IATA PF και 6F έχουν ανασταλεί από σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2018. Εκ μέρους της ομάδας της Primera Air, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, λέμε αντίο σε όλους εσάς. Επισκεφθείτε το primeraair.com για περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες μέρες. Οι επιβάτες τουριστικών εταιρειών σας προτείνουν να απευθυνθείτε στους Tour Operators και τους πράκτορες για περισσότερες πληροφορίες και ενέργειες. Καταλαβαίνετε ότι οι συνήθεις επιλογές για επαφές (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου) δεν μπορούν πλέον να προσφερθούν».