Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα να φύγετε»

Η κάκιστη εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με την ήττα και την απώλεια του πλεονεκτήματος έκανε έξαλλο το «αφεντικό» του τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση για να μιλήσει στους παίκτες.

Εκτός εαυτού ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ενώ στην ομιλία του, τους ξεκαθάρισε ότι «αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα θα πρέπει να φύγουν από την ομάδα». «Δεν σας είπε κανείς τίποτα που αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο κύπελλο και από την Ρεάλ στην Ευρωλίγα, ωστόσο αν χάσετε και το πρωτάθλημα τότε θα πρέπει να φύγετε όλοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

“Μην συνδέσετε το όνομά σας με αρνητικό ρεκόρ”

Επίσης τόνισε ότι ο «Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατό να είστε αυτοί θα συνδέσετε το όνομά σας με το τέλος αυτού του σερί στην ιστορία. Αποκλειστήκατε στο κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα. Δεν είναι δυνατόν όμως να χάσετε και το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας!».

Με επικριτικό ύφος υπογράμμισε: «Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι, αν το καταφέρετε αυτό! Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να μην κάνετε έστω ένα φάουλ στον τελικό, αυτό δείχνει την διάθεσή σας, δείχνει πολλά. Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από κατάκτηση ομαδικών τίτλων και όχι από ατομικές διακρίσεις. Δεν αρκεί να γράφετε στην στατιστική πόντους ή ασίστ. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει τίτλους…»