Έξαλλος ο Παπαδάκης! «Κάθαρμα, ζήτα τώρα συγγνώμη» (vd)

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή της Παρασκευής, όταν δέχτηκε μήνυμα από τηλεθεατή, που αναφερόταν στον γιο του.

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν το πρωί της Παρασκευής (24/5) στην εκπομπή του δέχτηκε ένα μήνυμα από τηλεθεατή, το οποίο και αναφερόταν στον γιο του, με συνέπεια αυτός να εκραγεί.

«Πες για μένα βρε ηλίθιε ό,τι θέλεις»

«Μου γράφει “Γερόλυκε Παπαδάκη, μας περνάς για μα…κες;” Το λέω έτσι όπως το γράφεις και θα σου κάνω αγωγή. “Πόσα παίρνει ο γιος σου από τον Τσίπρα;”. Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του, για να βγει καθηγητής, στην Αγγλία. Αφού τελείωσε το Καποδιστριακό, τελείωσε με άριστα το Master και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη.

Ζήτα τώρα συγγνώμη. Διαφορετικά, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή, τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι περήφανος. Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο. Είναι χυδαίο να λέει για το παιδί μου τέτοια πράγματα. Πες για μένα βρε ηλίθιε ό,τι θέλεις, για το παιδί μου όμως όχι, δεν σου επιτρέπω, κάθαρμα. Εδώ μιλάει και για τη γυναίκα μου, για όλη μου την οικογένεια. Τώρα, αυτή τη στιγμή θα αποτανθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Με εμένα πήγες να τα βάλεις και την οικογένειά μου; Φίδι κολοβό που σε δάγκωνε», είπε έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=wdLplCLwE1Y