Έτσι θα δούμε το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από τη NOVA

Το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το «Γ. Καραϊσκάκης», το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των δύο ομάδων που θα προβληθούν στο Novasports24HD και σε Facebook, YouTube & Web TV του www.novasports.gr. Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί η συνέντευξη της ομάδας του ΠΑΟΚ και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η συνέντευξη της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η συνέχεια είναι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο Novasports1HD με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» από το «Γ. Καραϊσκάκης» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Λίλα Κουντουριώτη και εκλεκτούς καλεσμένους που θα βάλουν τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του ντέρμπι.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 20:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του μεγάλου αγώνα με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στο Novasports.gr

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα και στο Novasports.gr με ζωντανή ηχητική κάλυψη, live videos κατά τη διάρκεια του, και πλήρη στατιστική κάλυψη. Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει όλο το ρεπορτάζ με τους πρωταγωνιστές, στιγμιότυπα και δηλώσεις.

H ανανεωμένη «Ώρα των Πρωταθλητών»

Εκτός όμως από τους αγώνες, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ανανεωμένη «Ώρα των Πρωταθλητών». Η Λίλα Κουντουριώτη, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Γιαννίκος Δούσκας και ο Γιάννης Πάγκος, θα βρίσκονται στα γήπεδα μαζί με τους καλεσμένους τους, θα μοιράζουν δώρα, θα παίζουν παιγνίδια με τους φιλάθλους, θα αναλύουν τους αγώνες και θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα, live ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών τόσο πριν όσο και μετά τη διεξαγωγή των αγώνων. Η «Ώρα των Πρωταθλητών», με ανανεωμένη διάθεση, πολλές καινοτομίες και με έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους followers φιλάθλους των social media και site του Novasports.gr που θα θέλουν να συμμετάσχουν και να την παρακολουθούν ενεργά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

18:30 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Novasports1HD και σε Web TV, Facebook και YouTube του Novasports.gr, σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Λίλας Κουντουριώτη

20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (#OLYPAOK), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Γιώργου Αργυρόγλου και Τάσου Μπαϊρακτάρη

22:30    Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Novasports1HD και σε Web TV, Facebook και YouTube του Novasports.gr, σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Λίλας Κουντουριώτη