Ήρωας ταξιτζής οδήγησε καταζητούμενο βιαστή στην αστυνομία!

Ένας Άγγλος οδηγός αντιμετωπίζεται ως ήρωας τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του, καθώς κατάφερε να παραδώσει στην αστυνομία έναν καταζητούμενο βιαστή, ο οποίος στην μεγάλη λίστα των θυμάτων του είχε και ένα 11χρονο αγοράκι.

Ο ίδιος ο ταξιτζής αφηγήθηκε το συμβάν ως εξής: «Κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά από τον τρόπο που συμπεριφερόταν και τα όσα μου έλεγε. Όπως για παράδειγμα να μην μπω σε κεντρικές λεωφόρους. Έκρυβε συνέχεια το πρόσωπό μου και μου ζητούσε επίμονα να μην μπω στον Α34. Στην συνέχεια, είδα σε κάποια φάση έναν αστυνομικό. Του έπαιξα τα φώτα και σταμάτησα δίπλα του.

Μόλις σταμάτησα, αυτός άρχισε να με χτυπάει. Ο αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλα τις παιδικές ασφάλειες. Κατάφερε όμως να ανοίξει την πόρτα, άρπαξε ένα σπασμένο γυαλί και άρχισε να τρέχει. Μπορέσαμε όμως να του μπλοκάρουμε τον δρόμο και να τον πιάσουμε». Συνολικά ο Joseph McCann εμπλέκεται σε συνολικά 12 επιθέσεις, με τις ηλικίες των θυμάτων του να ξεκινούν από ένα παιδί 11 ετών και έφταναν μέχρι μία 71χρονη.