“Αδειάζει” την ΕΡΤ δημοσιογράφος της και αποχωρεί από το δελτίο ειδήσεων

Παρελθόν από το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ2 αποτελεί ο Γιάννης Δάρρας. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο του, μη διστάζοντας να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτή του την κίνηση, «αδειάζοντας» την ΕΡΤ.

Βολές για ΕΡΤ

«Από σήμερα δεν θα είμαι πλέον στη παρουσίαση του δελτίου της ΕΡΤ2 στις 23:00. Ζήτησα να με απαλλάξουν. Έχω ενημερώσει, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, για τους λόγους. Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας όπως την έμαθα. Ευχαριστώ για τη συνεργασία την μεγάλη πλειονότητα των συναδέλφων και τους φίλους τηλεθεατές που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο σε αυτή την προσπάθεια. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με πίστη στην αποστολή της για πολυφωνική και έντιμη ενημέρωση», έγραψε εξαπολύοντας τις βολές του.

Επίσημη απάντηση από μεριάς ΕΡΤ δεν έχει υπάρξει ακόμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τη θέση του παίρνει η δημοσιογράφος Ελένη Χρονά,  η οποία παρουσιάζει το δελτίου του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ2. Ο Γιάννης Δάρρας θα συνεχίσει κανονικά να εργάζεται στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ.