«Αδιανόητες οι άδειες στον Κουφοντίνα» (vd)

Αδιανόητες οι άδειες στον Κουφοντίνα«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες» δήλωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθυμίζει ότι με τον «απαράδεκτο», όπως τον χαρακτηρίζει,  νόμο Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκαν σκληροί ποινικοί εγκληματίες, ενώ ταυτόχρονα άλλαξε και η διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών.

Δέσμευση για κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου

Με αφορμή τις άδειες που δίνοντας στους τρομοκράτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του: «Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν. Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ΩΣ ΕΔΩ» κατέληξε στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.