ΑΕΚ: Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας ο Λιβάγια

Στην Εθνική Κροατίας κλήθηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια για τον φιλικό αγώνα με την Πορτογαλία στις 6 Σεπτεμβρίου και την Ισπανία στις 11 του ίδιου μήνα.

Ο Λιβάια κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «Χρβάτσκα», Ζλάτκο Ντάλιτς, για να πλαισιώσει τους επιθετικούς Πέρισιτς, Κράμαριτς, Ρέμπιτς, Πιάτσα και Σαντινί.

Οι υπόλοιποι κληθέντες είναι οι:

Τερματοφύλακες: Κάλινιτς, Λιβάκοβιτς, Λέτιτσα

Αμυντικοί: Βίντα, Λόβρεν, Βρσάλικο, Πίβαριτς, Γιεβντάι, Μίτροβιτς, Βάρισιτς, Μίλιτς

Μέσοι: Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Ρογκ, Πάσαλιτς, Μπράνταριτς

Ο Λιβάια είναι ο πρώτος Κροάτης που καλείται στην Εθνική ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και η Ένωση, με μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook, δήλωσε υπερήφανη για τον ποδοσφαιριστή που αφίχθη στην Αθήνα πριν από 13 μήνες.

Το μήνυμα της «Ένωσης»:

«Μεγάλη διάκριση και τιμή για τον Μάρκο Λιβάγια αλλά και για την ομάδα μας είναι η κλήση του στην Εθνική Ομάδα της Κροατίας για το φιλικό με την Πορτογαλία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Φάρο και για τον πρώτο αγώνα του UEFA NATIONS LEAGUE με την Ισπανία στο Ελτσε στις 11 του ίδιου μήνα.

Ο επιθετικός της ομάδας μας γίνεται ο πρώτος Κροάτης που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αυτής ως παίκτης της ΑΕΚ και μάλιστα ένα μήνα μετά τη συμμετοχή της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ενας χρόνος υψηλής αγωνιστικής απόδοσης και επιτυχιών μετουσιώνεται σε μια άξια κλήση για τον Πρωταθλητή Ελλάδας Μάρκο Λιβάγια, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Η ΑΕΚ τον συγχαίρει και είναι υπερήφανη γι’ αυτόν!».