Αθερίδης: «Όλα μου τα όνειρα πραγματοποιήθηκαν»

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το ρόλο του ως παρουσιαστής της εκπομπής Celebrity Game Night, τους στόχους και τα όνειρα που έχει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από τη στιγμή που δεν είσαι παρουσιαστής, όπως δηλώνεις, αλλά ηθοποιός, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παίρνεις τη θέση ενός παρουσιαστή;

«Όχι, γιατί σ’ αυτό που λέμε ελεύθερη αγορά, ελεύθερος ανταγωνισμός, έχετε δει ότι δεν είναι αθέμιτο να βρεθεί ο άνθρωπος που κάνει καλύτερα ή όχι τη δουλειά. Δεν λέω ότι κάνω καλύτερα ή όχι τη δουλειά, εμένα μου έγινε η πρόταση και δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα από ποιον κόβω τη δουλειά, όπως κι εγώ είμαι ανοιχτός στο θέατρο. Αν έρθει κάποιος έξω από μας και γεμίσει το θέατρο, δεν θα κάτσω να κάνω κριτική»

Που εξαντλείς την αυστηρότητα σου;

«Πουθενά, δεν είμαι αυστηρός. Αφήνω, κι αυτό μου το έχουν χρεώσει ως ελάττωμα, να καταλάβει ο άλλος τα όρια γενικώς, τα οποία πρέπει να τα θέτει ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν μου αρέσει να βάζω όρια στους ανθρώπους, ελπίζω να, τα καταλαβαίνουν»

Σε προσωπικό επίπεδο τι επιθυμείς;

«Θέλω να έχω υγεία. Στο  επαγγελματικό θα το παλεύω, είμαι εδώ, άλλοτε καλύτερα,    άλλοτε χειρότερα. Όλα τα όνειρα μου πραγματοποιήθηκαν,   δεν υπάρχει  τίποτα ανεκπλήρωτο. Στη ζωή έχει σημασία να είσαι μάχιμος και γεμάτος. Φόβους έχω πολλούς», ανέφερε Θοδωρής Αθερίδης στο περιοδικό Λοιπόν.