Ακυρώθηκε η Κινγκ στα 200μ. πρόσθιο για αντικανονική στροφή, ένσταση από τις ΗΠΑ

Ακυρώθηκε Κινγκ στα 200μ. πρόσθιο. Η ακύρωση της Λίλι Κινγκ στα προκριματικά των 200μ. πρόσθιο, ήταν το γεγονός που σημάδεψε τους προκριματικούς της 5ης ημέρας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα…. Ακυρώθηκε Κινγκ στα 200μ. πρόσθιο. Η ακύρωση της Λίλι Κινγκ στα προκριματικά των 200μ. πρόσθιο, ήταν το γεγονός που σημάδεψε τους προκριματικούς της 5ης ημέρας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα…. ροη

Η ακύρωση της Λίλι Κινγκ στα προκριματικά των 200μ. πρόσθιο, ήταν το γεγονός που σημάδεψε τους προκριματικούς της 5ης ημέρας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γκουανγκζού.

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου των 100μ. τερμάτισε πρώτη στη σειρά της, αλλά είδε τους κριτές να την ακυρώνουν για αντικανονική στροφή. Η ομάδα των ΗΠΑ έχει καταθέσει ένσταση, η οποία εκκρεμεί.

Εφόσον ο αποκλεισμός της Κινγκ οριστικοποιηθεί, αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγωνίσματος καθίσταται η Ρωσίδα Γιούλια Εφίμοβα, αν και τον ταχύτερο χρπονο των προκριματικών πέτυχε η Καναδή Σίντνεϊ Πίκρεμ με 2:24.53.

Στα 100μ. ελεύθερο γυναικών, η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης και κάτοχος του τίτλου Σιμόν Μάνιουελ σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 53.10, ακολουθούμενη από τη Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ (53.11).

Η Αυστραλή Κέιτ Κάμπελ, η οποία λεχει τον καλύτερο χρόνο φέτος και στις “ σκυταλοδρομίες” έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πέρασε τέταρτη, ενώ αποκλείστηκε η Φεντερίκα Πελεγκρίνι, μία ημέρα μετά το νέο της θρίαμβο στα 200μ.

Δεν αγωνίστηκε η Καναδή Πένι Όλεκσιακ (νικήτρια μαζί με τη Μάνιουελ στο Ρίο). Η Νόρα Δράκου με 55.50 κατετάγη 30η μεταξύ 93 αθλητριών.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Η ακύρωση της Λίλι Κινγκ στα προκριματικά των 200μ. πρόσθιο, ήταν το γεγονός που σημάδεψε τους προκριματικούς της 5ης ημέρας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γκουανγκζού. Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου των 100μ. τερμάτισε πρώτη στη σειρά της, αλλά είδε τους κριτές να την ακυρώνουν για αντικανονική στροφή. Η ομάδα των ΗΠΑ έχει καταθέσει ένσταση, η οποία εκκρεμεί. Εφόσον ο αποκλεισμός της Κινγκ οριστικοποιηθεί, αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγωνίσματος καθίσταται η Ρωσίδα Γιούλια Εφίμοβα, αν και τον ταχύτερο χρπονο των προκριματικών πέτυχε η Καναδή Σίντνεϊ Πίκρεμ με 2:24.53.
Στα 100μ. ελεύθερο γυναικών, η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης και κάτοχος του τίτλου Σιμόν Μάνιουελ σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 53.10, ακολουθούμενη από τη Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ (53.11). Η Αυστραλή Κέιτ Κάμπελ, η οποία λεχει τον καλύτερο χρόνο φέτος και στις “ σκυταλοδρομίες” έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πέρασε τέταρτη, ενώ αποκλείστηκε η Φεντερίκα Πελεγκρίνι, μία ημέρα μετά το νέο της θρίαμβο στα 200μ. Δεν αγωνίστηκε η Καναδή Πένι Όλεκσιακ (νικήτρια μαζί με τη Μάνιουελ στο Ρίο). Η Νόρα Δράκου με 55.50 κατετάγη 30η μεταξύ 93 αθλητριών.