ΙΝΤΙΜΕ

Αλλάζουν τα μεταγραφικά δεδομένα με Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ αλλάζουν μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τι θέλει ο Ουζουνίδης

Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν αρκετά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μπορεί στις θέσεις που χρειάζεται προσθήκες η «Ένωση» να μην αναμένονται αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις εισηγήσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο ο νέος προπονητής έχει διαφορετικές απαιτήσεις, όχι τόσο στις θέσεις των παικτών που επιθυμεί να αποκτηθούν, αλλά στα χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ήδη έχουν διαμορφωθεί νέες λίστες με υποψήφιους προς μεταγραφή παίκτες και η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι για σέντερ φορ, ακραίους και μέσο, αλλά και να προχωρήσουν στη συνέχεια οι επαφές για την απόκτησή τους.

Ο 49χρονος τεχνικός, που δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την ΑΕΚ από την Παρασκευή, όταν και ανέλαβε τα ηνία της, θα περάσει είτε σήμερα είτε αύριο από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όπου και θα συνεργάζεται καθημερινά με το επιτελείο του για όλα τα θέματα της ομάδας του.