Αναπτυξιακά έργα ζήτησε ο περιφερειάρχης Κρήτης

Αναπτυξιακά θέματα της Κρήτης, όπως το Αεροδρόμιο Καστελίου αλλά και τα έργα στο νυν Αεροδρόμιο Ηρακλείου μέχρι να κατασκευαστεί το νέο διεθνές αεροδρόμιο, έθεσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε: «Είχαμε συνάντηση όλοι οι περιφερειάρχες με τον πρωθυπουργό, παρουσία υπουργών και υφυπουργών αλλά και γενικών γραμματέων. Η δέσμευση που είχε ο πρωθυπουργός απέναντί μας ότι θα γίνεται κάθε δυο μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου ένα συμβούλιο με τους συναρμόδιους υπουργούς και τους περιφερειάρχες, ξεκίνησε σήμερα. Θέσαμε στον κ. Μητσοτάκη όλα τα θέματα που απασχολούν τόσο θεσμικά όσο και αναπτυξιακά ο κάθε περιφερειάρχης για την Περιφέρειά του, ενώ παράλληλα θα γίνουν και επιμέρους συναντήσεις με τους υπουργούς».

Σε ότι αφορά τα θέματα που ο ίδιος έθεσε στον κ. Μητσοτάκη: «Τα βασικά θέματα που έθεσα, είναι οι υποδομές της Κρήτης, το Αεροδρόμιο στο Καστέλι αλλά και τα έργα στο νυν αεροδρόμιο του Ηρακλείου μέχρι την δημιουργία του νέου διεθνούς αερολιμένα. Επιπλέον έθεσα μια σειρά από έργα που πρέπει να τα δούμε με τους υπουργούς, αλλά και την προετοιμασία για το νέο ΕΣΠΑ και την απορρόφηση του υπάρχοντος».

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.