“Είχα το σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς” (vd)

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για όσα βίωσε, ενώ ανέφερε πως η διάγνωση του γιατρού της ήταν το «σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς».

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωσα ότι μπορεί να πάθω επιλόχειο κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό», δήλωσε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μου είπε ο γιατρός ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια»

«Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο. Και να αρχίσω να φροντίζω λίγο τον εαυτό μου γιατί είναι όλο στο μυαλό μου και δεν είναι κάτι που υπάρχει στο σύστημά μου από μόνο του, είναι κάτι που εγώ βάζω. Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό. Ήθελα να το περάσω μόνη μου», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη: