Ένταση, ΜΑΤ και ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου (pics+vd)

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ.

Διαμαρτυρόμενοι πολίτες επιχείρησαν να πάρουν αυθαίρετα τον λόγο, με τον πρόεδρο του οργάνου να μην τους το επιτρέπει. Τότε ξεκίνησε η συμπλοκή και πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα πιάστηκαν στα χέρια.

Από την πλευρά των μελών της «Κίνησης Πολιτών για το νερό» καταγγέλλεται ότι στην αίθουσα υπήρχαν προστάτες, μπράβοι και τσιγγάνοι με «πεταλούδες» στα χέρια.

Λίγο νωρίτερα η συνεδρίαση είχε διακοπεί όταν οι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για την μη εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο τέλος της συνεδρίασης τόνισε ότι «θα το πιούμε αυτό το ποτήρι μέχρι τέλους μαζί» και ότι τα στοιχεία των όσων ενεπλάκησαν είναι στη διάθεση των αρχών και θα πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα.

Έξω και μέσα στο δημαρχείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκη.

Γεροδεμένοι πολίτες που καταγγέλλονται ως "μπράβοι της νύχτας" πιάστηκαν στα χέρια με πολιτες στο Δημαρχειο και οι πολίτες τους πέταξαν έξω, φωνάζοντας "έξω οι μπράβοι απο το δημαρχειο"

Gepostet von ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ am Montag, 27. August 2018

tax_03tax_01

Δείτε επίσης: Ζητά συγχώρεση ο Βερύκιος από τη ΔΙΣ για την ανάρτησή του