Απαγόρευση συναθροίσεων ενόψει του τελικού ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Στην απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας, από την Πέμπτη 9/6 έως και τα ξημερώματα της Κυριακής 12/5, προχωρά η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η εν λόγω απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας και αφορά συγκεκριμένη περιοχή, πέριξ της Ομόνοιας.

Με αυτή την απόφαση, οι αρχές θέλουν να αποτρέψουν την ενδεχόμενη συνάθροιση οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας πριν ή μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου του Σαββάτου, καθώς και ενδεχόμενη προσέγγιση στο σημείο οπαδών άλλων ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ¨ΠΑ.Ε. Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.¨, στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. την 11-5-2019 και ώρα 20:30, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και την 06:00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη)».