Απατεώνες από… άλλον πλανήτη εξαπάτησαν επιχειρηματία!

Δύο άνδρες από την Ινδία προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι της NASA εξαπάτησαν έναν επιχειρηματία ο οποίος «επένδυσε» 178.000 ευρώ σε μαγικές πλάκες χαλκού.

Πιο αναλυτικά, ο Βιρεντέρ Μοχάν Μπραρ και ο γιος του Νιτίν Μοχάν Μπραρ, έπεισαν τον επιχειρηματία ότι εργάζονταν στην αμερικανική διαστημική υπηρεσία και ότι είχαν εφεύρει μία συσκευή, ένα “κεραυνόπληκτο σπάνιο κομμάτι χαλκού” με την ικανότητα να συλλέγει ρύζι. Όπως του είπαν, αν οι δοκιμές ήταν επιτυχημένες θα πωλούσαν τη συσκευή στη NASA έναντι του ποσού των 4,2 τρισ. ευρώ.

Πώς ξεσκεπάστηκαν οι “αστροναύτες”

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι δοκιμές της συσκευής ακυρώνονταν συνεχώς λόγω κακοκαιρίας και στράφηκε στην αστυνομία που ξεσκέπασε τη δράση των δύο απατεώνων.

Όπως ανακοινώθηκε από τις Αρχές σε συνέντευξη Τύπου, ο μαγικός συλλέκτης ρυζιού δεν ήταν παρά ένα κομμάτι χαλκού πασαλειμμένο με υγρό μαγνήτη, που προσείλκυε κόκκους ρυζιού στους οποίους είχαν εισαγάγει νωρίτερα συρμάτινα καλώδια για να εξαπατήσουν τον επιχειρηματία.