Απείθαρχος καρχαρίας εμπόδισε αστυνομικούς να κάνουν… αλκοτέστ! (vd)

Απείθαρχος καρχαρίας εμπόδισε αστυνομικούς να κάνουν... αλκοτέστ!

Νομίζατε ότι η παρεμπόδιση του έργου των αρχών είναι μόνο «προσόν» μόνο των ανθρώπων; Κι όμως, ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας εμπόδισε αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο αλκοτεστ σε κυβερνήτη σκάφους και δικαίως συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας στην Αυστραλία.

Καμία διάθεση συνεργασίας με τις αρχές δεν φάνηκε να έχει ένας πελώριος λευκός καρχαρίας που αποφάσισε να εμποδίσει τη διενέργεια αλκοτέστ σε κυβερνήτη σκάφους στα ανοιχτά της Αυστραλίας.

Την στιγμή που οι αστυνομικοί με τη λέμβο τους προσπαθούσαν να φτάσουν δίπλα στο σκάφος του, ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους έτυχε να βρίσκονται στα δύο σκάφη.

Η αντίδραση των αστυνομικών στην παρουσία του καρχαρία

Μάλιστα, ο «απείθαρχος» καρχαρίας δεν έδειξε καμιά διάθεση αποχώρησης από το σημείο, καθώς ακολουθούσε κατά πόδας την αστυνομική λέμβο, αναγκάζοντας τα όργανα της τάξης να αποχωρήσουν κατατρομαγμένοι!

Το μέγεθος του καρχαρία ξεπερνούσε αυτό της λέμβου της αστυνομίας, γεγονός που καταγράφηκε από την κάμερα των επιβατών του δεύτερου σκάφους.

Τελικά, το αλκοτέστ δεν έγινε, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι σημείωσαν ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο μόνος καρχαρίας που κολυμπούσε στην περιοχή, η οποία είναι φημισμένη για την παρουσία των γιγάντων των ωκεανών.