Αποχώρηση έκπληξη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Έκπληξη προκάλεσε στα γραφεία του τηλεοπτικού ρεπορτάζ η είδηση της αποχώρησης του Μαρίνου Βυθούλκα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μετά από δυο τηλεοπτικές σεζόν, αποχώρησε από το Epsilon και το γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στα social media.

Τι έγραψε στα social media

«Ύστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Από σήμερα, δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του Epsilon. Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο “γήπεδο”, είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση. Στο “Φτιάξε Καφέ” λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media. Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Μαρίνος Βυθούλκας.