ΙΝΤΙΜΕ

Ασημακοπούλου: «Γιατί δεν εκπέμπεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ από την Κουμουνδούρου;»

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης για το θέμα της ΕΡΤ εξαπέλυσε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μετά την αναταραχή που προκλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση.

«Το να αποφασίζει το κόμμα για τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου», σχολίασε χαρακτηριστικά η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Αφορμή για τη δήλωσή της ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού ΨΗΠΤΕ, κ. Κρέτσου, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., Βασίλη Κωστόπουλου, και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., Γιώργου Θαλασσινού.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου για την ΕΡΤ:

«Μέχρι χθες, το δίδυμο Παππάς και Κρέτσος απαντούσαν εν χορώ πως “όλα βαίνουν καλώς στην ΕΡΤ” αδιαφορώντας για τις καταγγελίες των στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ακόμα και των ίδιων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σήμερα, ξαφνικά, αποφάσισαν να ξηλώσουν σύσσωμη την ηγεσία της ΕΡΤ καθώς η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χθες επί του θέματος, είχε άλλη άποψη από τους κ. Παππά και Κρέτσο.

Το να λαμβάνει το κόμμα αποφάσεις για την δημόσια τηλεόραση θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου».