Αυγενάκης: «ΝΔ και πολίτες σχεδιάζουν από κοινού την επόμενη ημέρα»

Μήνυμα πως ΝΔ και πολίτες σχεδιάζουν από κοινού την επόμενη ημέρα της χώρας έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης, χθες το βράδυ, από τη Θεσσαλονίκη.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας προήδρευσε στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν ζητήματα οργάνωσης και συντονισμού των «γαλάζιων» εκδηλώσεων ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ.
«Η εικόνα της μιζέριας, της ανικανότητας και του διχασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξει και να αντικατασταθεί από την Ελλάδα των έργων, της ενότητας, της προόδου και της αισιοδοξίας» δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα»

Πρόσθεσε δε πως: «Η συνεχής και εξωστρεφής παρουσία της ΝΔ αναδεικνύει ότι δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε, από κοινού με τους πολίτες, την επόμενη ημέρα».

Ο κ. Αυγενάκης έστειλε στους πολίτες μήνυμα συμπόρευσης σε μια προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας. «Αυτή είναι η πρόκληση της επόμενης ημέρας και δεν συνδέεται μόνο με τα μνημόνια. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση» συμπλήρωσε.

Πάνω από 250 επισκέψεις κλιμακίων και 15 εκδηλώσεις

Σημειώνεται ότι η ΝΔ έχει προγραμματίσει πάνω από 250 στοχευμένες επισκέψεις κλιμακίων του κόμματος και 17 εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και μεγάλες εκδηλώσεις στον νομό Θεσσαλονίκης, το διάστημα από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου.  Κορύφωση των εκδηλώσεων αποτελεί η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου.