Αυτά ήταν τα λόγια της Σκορδά για την αποχώρηση του Λάτσιου!

Αρκετά συγκινητικά ήταν τα λόγια της Φαίης Σκορδά για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι του Ant1. Η θέση του διευθυντή προγράμματος, marketing και επικοινωνίας του Ant1 δεν ανήκει πλέον στον Γιάννη Λιάτσο.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός του πρώην επί πολλά χρόνια διευθυντή της, Γιάννη Λάτσιου και η Φαίη Σκόρδα.

«Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ ο διευθυντής της καρδιάς μας, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα. Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του», ανέφερε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Το διευθυντής της καρδιάς μου δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν ‘Α, γλείφει’. Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο».

Δείτε το βίντεο: