“Αυτά τα χρόνια είναι τα πιο ωραία της ζωής σας” τόνισε στους μαθητές και τις μαθήτριες ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας

Στους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας και του Ασύλου του Παιδιού μίλησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος παρευρέθηκε στους αγιασμούς που έγιναν στα δύο σχολεία, με αφορμή την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

“Να ξέρετε ότι αυτά τα χρόνια είναι τα πιο ωραία χρόνια της ζωής σας. Θα έρθει μια μέρα, μετά από αρκετό καιρό, που θα θυμάστε αυτά τα χρόνια ως την καλύτερη φάση της ζωής σας. Να τα απολαύσετε όσο πιο πολύ μπορείτε” ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας. Ζήτησε, άλλωστε, από τα παιδιά να προσέχουν το σχολείο τους, όπως προσέχουν το σπίτι τους, αναφέρθηκε στις θυσίες των γονέων για να είναι τα παιδιά τους ευτυχισμένα ενώ μίλησε και για το έργο των εκπαιδευτικών.

Ευχήθηκε, επίσης, καλή σχολική χρονιά και διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι παρούσα για να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της “την προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας, αναβαθμίζοντας τις σχολικές υποδομές, δημιουργώντας νέα σχολεία και φροντίζοντας για τη μεταφορά των μαθητών”. Τόνισε, τέλος, ότι θα βρίσκεται δίπλα στις διευθύνσεις των σχολείων και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης για να στηρίξει το έργο όλων των εκπαιδευτικών.

Π.Γ.

Διαβάστε επίσης:

Κ. Ζέρβας: Νιώθω κι εγώ σαν τα πρωτάκια γιατί ξεκινάω καινούριος στον Δήμο

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.