Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της εβδομάδας Σαββατοκύριακο και DOT.!

Αγαπημένα πρόσωπα και ενδιαφέρουσες απόψεις. Εύκολα υλικά και νόστιμες συνταγές. Οικονομικές λύσεις και δημιουργικές προτάσεις. Πρωτότυπες ιδέες και λαμπερές εμφανίσεις.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, η Σμαράγδα Καρύδη δίνει μια ξεκαρδιστική συνέντευξη στη Νάνσυ και τον Θανάση. Μιλάει για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, τις παραξενιές της, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο και δίνει τις δικές της σουρεαλιστικές συμβουλές μαγειρικής.

Ακόμη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ξεναγεί στο vintage καφενείο που μαγειρεύει και κάνει μαθήματα μαγειρικής στην Κάλια Ελευθερίου.

Τζάμπα συμβουλές ζωής από τον Ορέστη Τζιόβα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει τάρτα με γραβιέρα και μπέικον αλλά και χοιρινό με λαχανικά και μηλίτη. Τέλος, μαθαίνουμε όσα πρέπει να κάνεις μαζί με το παιδί σου κάθε πρωί για να σας πάει καλά η μέρα αλλά και ποια fashion items θα ανανεώσουν την ντουλάπα μας.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη μιλάνε για τη γνωριμία τους, τον γάμο τους, τον γιο τους αλλά και την πρόταση γάμου που έγινε μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Ακόμη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για όσα του έμαθε η ζωή και δίνει τζάμπα συμβουλές. Η Φωτεινή Τράκα, νικήτρια του My Style Rocks, απαντάει σε ερωτήσεις για να την γνωρίσουμε καλύτερα. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε μια σχέση από απόσταση. Τέλος, μαθαίνουμε πώς να κάνουμε εύκολα και γρήγορα να μοιάζει το μπάνιο μας σαν καινούργιο αλλά και πώς να φτιάχνουμε σαλάτα με σαρδέλες και αβοκάντο, όπως ο Γιάννης Αποστολάκης.