Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στη Ρωσία- Νεκρή 1 γυναίκα και ενα 3χρονο

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Ρωσίας καθώς νωρίτερα, ένα αυτοκίνητο έπεσε με φόρα σε πλήθος κόσμου στη πόλη Νοβοσιμπίρσκ στη Σιβηρία. Η αστυνομία της περιοχής η οποία ερευνά την υπόθεση, δεν έχει προβεί ακόμα σε ανακοινώσεις, ούτε έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για κάποιου είδους τρομοκρατικό χτύπημα. Από το θλιβερό περιστατικό έχασαν την ζωή τους  μια γυναίκα και ένα τριών ετών αγοράκι, ενώ παράλληλα 3 ακόμα άτομα χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο.

Το συμβάν σημειώθηκε στην πλατεία Λισίνσκι στην περιοχή Λένινσκι, στη γέφυρα του Οκτώβρη στο ποταμό Ομπ. Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην πόλη για την εορτή της 23ης Φεβρουαρίου, η οποία στη Ρωσία θεωρείται ως η ημέρα υπεράσπισης της Πατρίδας.

Εκεί, ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τύπου Honda CR-V διερχόμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο πλήθος τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Το τριών ετών αγοράκι εξέπνευσε επί τόπου ενώ η γυναίκα κατέληξε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τραυματίσθηκαν επίσης δύο ενήλικες κι ένα παιδάκι.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή για λόγους ασφαλείας και ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν τον συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ