Αυτούς τους διάσημους τους λες και δίδυμα αδέρφια! (pics)

Είναι κάποια πρόσωπα που μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους, αυτό αν υπάρχει κάποιου είδους συγγένεια το καταλαβαίνουμε, σε κάθε άλλη περίπτωση όμως είναι εντυπωσιακό. Συγκεντρώσαμε λοιπόν κάποιους διάσημους, που πολλές φορές μπερδέψαμε μεταξύ τους και όχι δεν είναι δίδυμα αδέρφια. Εσείς τους ξεχωρίζετε;

  1. Natalie Portman – Keira Knightley

Όποιος πει ότι δεν της έχει μπερδέψει ποτέ αυτές τις δύο, είναι ψεύτης. Υπάρχουν ακόμα και quiz αφιερωμένα στην ομοιότητα τους στο διαδίκτυο. Εγώ ομολογώ, για αρκετά χρόνια νόμιζα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο.

  1. Katy Perry – Zooey Deschanel

Σε ορισμένες φωτογραφίες τις λες και δίδυμες. Η μία διάσημη τραγουδίστρια η άλλη διάσημη ηθοποιός. Η μόνη τους διαφορά είναι στη μύτη.

  1. Margot Robbie – Jaime Pressly

Με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας οι δυο τους έχουν τρομερή ομοιότητα. Η Margot Robbie είναι 24 χρονών ενώ η Jaime Pressly 37 ετών. Σίγουρα και οι δύο είναι κούκλες.

  1. Jeffrey Dean Morgan – Javier Bardem

Ευτυχώς, που ο Javier Bardem έχει χαρακτηριστική μύτη και δεν μπερδεύονται και μεταξύ τους αυτοί οι δύο γοητευτικοί ηθοποιοί.

  1. Logan Marshall Green – Tom Hardy

Τι; Δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις; Ούτε εμείς. Πραγματικά, πόσο μπορεί να μοιάζουν δύο άνθρωποι; Πετυχημένοι στο χώρο της υποκριτικής και οι δύο ο ένας (Tom Hardy) μεγαλωμένος στην Αγγλία και ο άλλος στην Αμερική. Ακόμα τους παπαράτσι έχουν μπερδέψει.