Βίντεο που σοκάρει: Άνδρας σπρώχνει 91χρονο στις γραμμές του μετρό

Καταδικάστηκε την Παρασκευή ο 46χρονος Βρετανός για απόπειρα δολοφονίας 91χρονου άνδρα, τον οποίο έσπρωξε και έριξε στις γραμμές του μετρό του Λονδίνου τον περασμένο Απρίλιο, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον άνδρα και για την απόπειρα να κάνει το ίδιο με άλλον άνδρα και πάλι σε αποβάθρα του υπόγειου σιδηρόδρομου.

Οι σοκαριστικές στιγμές της απόπειρας δολοφονίας βγήκαν στη δημοσιότητα από βίντεο κάμερας ασφαλείας του μετρό και δείχνουν τον άτυχο ηλικιωμένο να πέφτει στις ράγες με τον συρμό να φτάνει στην αποβάθρα σε μόλις ένα λεπτό. Η αυτοθυσία ενός από τους παρευρισκόμενους που έπεσε στις ράγες και βοήθησε τον 91χρονο, ήταν και εκείνη που του έσωσε τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Ο 91χρονος Ρόμπερ Μέιλπας απομακρύνθηκε με ένα κάταγμα στη λεκάνη και 12 ράμματα στο κεφάλι από την πτώση. Μάλιστα ο άνδρας έχει τιμηθεί με τον τίτλο του Σερ από την Βασίλισσα της Αγγλίας, το 1998, καθώς υπήρξε επικεφαλής του Eurotunnel, της υποθαλάσσιας δηλαδή σύνδεσης Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας.

Λίγο νωρίτερα, την ίδια μέρα, ο καταδικασμένος πλέον άνδρας επιχειρούσε να κάνει το ίδιο με έναν 23χρονο άνδρα που ευτυχώς κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία του. Ο συρμός του μετρό έφτασε στην αποβάθρα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας