ΙΝΤΙΜΕ

ΒΕΘ για διακοπή υδροδότησης: Ας κάνουν, επιτέλους, οι αρμόδιοι τη δουλειά τους

«Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε η χθεσινή, έντονη, νεροποντή, κατέδειξε, πως  εν έτει 2018, η Θεσσαλονίκη είναι «ανίκανη» να αντιμετωπίσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Το αποτέλεσμα είναι για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οι επισκέπτες της να μείνουν χωρίς νερό!» δήλωσε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Αναστάσιος  Καπνοπώλης.

Ο κ. Καπνοπώλης επεσήμανε πως «το ζητούμενο είναι οι αρμόδιοι να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να θωρακίζουν την πόλη».

«Αναντίρρητα, είναι απαραίτητοι οι υγιεινολογικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού, ενώ θετική κίνηση είναι και η διανομή εμφιαλωμένων νερών, όπου απαιτείται, από την ΕΥΑΘ, ωστόσο οι αρμόδιοι πρέπει να λαμβάνουν μέτρα εγκαίρως προκειμένου να μην αντιμετωπίζουμε τέτοιες τριτοκοσμικές καταστάσεις και να μην δοκιμάζονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι αντοχές των Θεσσαλονικέων. «Το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν» πρόσθεσε o κ. Καπνοπώλης.