Βεντέτα με τον Τσίπρα ανοίγει ο Άδωνις!

Προσωπική βεντέτα με τον Αλέξη Τσίπρα ανοίγει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση της Novartis.

Σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (προ)καλεί τον Πρωθυπουργό να προσφύγει στα δικαστήρια εφόσον αισθάνεται ότι τον θίγουν οι δηλώσεις που κάνει για το άτομό του,  αφού μιλώντας στην τηλεόραση του «Alpha» ισχυρίστηκε ότι ο Τσίπρας είναι «διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι».

«Να πάμε στα δικαστήρια με τον Τσίπρα»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται θιγόμενος από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια. Εκείνος ως μηνυτής και εγώ ως μηνυόμενος. Και ας  αποφανθεί η Δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ίδιος και οι βουλευτές του ψήφισαν τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για δύο πρώην Πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, για την υπόθεση της Novartis. Τα μόνα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν «άκουσα», «νομίζω», «πιθανόν»…

Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις  κατηγορίες του τύπου “άκουσα”, “νομίζω” και “πιθανόν” για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο», τονίζει.

«Ο βασιλιάς (Τσίπρας) είναι γυμνός»

Στο ίδιο επιθετικό ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί πως «όταν προσκληθώ σε αυτή την Επιτροπή, θα καταθέσω ενόρκως όλες τις μαρτυρίες και τις φήμες που περιήλθαν εις γνώση μου. Και τότε να δω που θα κρυφτεί ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του.  Πλησιάζει ο καιρός που θα αποδείξω πως ο “βασιλιάς είναι γυμνός”».