Βρεττός: «Τεράστιο ξεκαθάρισμα γύρω μου μετά το τροχαίο»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το τροχαίο ατύχημα, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, μίλησε ο Ηλίας Βρεττός. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μετά το ατύχημα ακολούθησε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στο πρόσωπα και καταστάσεις.

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν δίπλα μου από εκεί που δεν το περίμενα κι άλλοι που δεν ήταν πουθενά. Έγινε ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα τόσο μέσα μου όσο και γύρω μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People και πρόσθεσε:

«Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου όταν συνέβη αυτό, ότι, αν και εφόσον γίνω καλά, θα βάλω τη ζωή μου ακριβώς στις βάσεις που θέλω εγώ. Έχω γίνει ασυμβίβαστος, κάθετος. Αισθάνομαι ότι η ζωή είναι δική μου, είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσω όπως θέλω εγώ χωρίς να μου επιβάλλει κανείς κάτι.

Και επειδή πολλές φορές όλοι μας συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις και ανθρώπους, εγώ αποφάσισα ότι δεν θέλω άλλο και έκανα δύσκολες και επίπονες κουβέντες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένος και δεν λειτούργησα παρορμητικά. Είχα σκεφτεί καλά τις επιλογές μου και ήξερα γιατί τις έκανα, οπότε μόνο σε κάτι καλό μπορούσαν να με οδηγήσουν».

Ο Βρεττός και η θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του

Προσφάτως, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει, πως ο έρωτας δεν έχει χώρο στη ζωή του. Πλέον, αποκαλύπτει ότι από τη στιγμή έχει αρχίσει να αποκαθίσταται η καθημερινότητά του, ο ίδιος αρχίζει να αναθεωρεί:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, που βρίσκω σιγά σιγά τα πατήματά μου, έχω αρχίσει να ανοίγω τα παράθυρα της δικής μου ελπίδας. Επειδή αυτά τα πράγματα δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τα προγραμματίσεις, όταν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, αλλά πλέον είμαι πάρα πολύ δύσκολος. Έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου, δεν είμαι και μικρός, είμαι 36 χρόνων. Όσο πιο πολύ μεγαλώνουμε και δεν προχωράμε σε οικογενειακή αποκατάσταση, παραξενεύουμε. Ε, εγώ έχω παραξενέψει λιγάκι και μου είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι μου ήταν πριν από δέκα χρόνια να ερωτευτώ, να δώσω, να αφεθώ».