Γαλανοπούλου: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό έδειξε πόσο άντρας είναι (vd)

Στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή “Ooh la la”  μίλησε η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχόλησε την επικαιρότητα με το δικαστικό αγώνα που έχει με τον πρώην σύντροφό της. 

“Με την ιστορία… είμαστε σε φάση που έχουμε μπροστά μας πολύ αγώνα. Δεν μου επιτρέπει ο δικηγόρος μου να μιλάω για αυτό επειδή δεν έχει λήξει η υπόθεση. Εγώ για εμένα θα ήθελα να ξαναβρώ τη ζωή μου, την ηρεμία μου, την ψυχική μου γαλήνη”, είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της και δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

“Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό. Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε” ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε σχετικά: Καταδικάστηκε ο πρώην της Α. Γαλανοπούλου – Τι θα γίνει με τα χρωστούμενα

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=z5LehV8t2pQ