Γεννηματά: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την κυβέρνηση σύμφωνα με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ έκανε λόγο και για εκπλήξεις που θα υπάρξουν στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές προκηρυχθούν.

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, καμία πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν προχωράει, υπάρχει τεράστια διγλωσσία στην Κυβέρνηση σε όλα τα ζητήματα, σχεδόν σε όλα τα νομοσχέδια και κυρίως στα εθνικά θέματα. Πώς είναι δυνατόν να συνεχίσει έτσι; Εμείς δεν πρόκειται να προδικάσουμε την ψήφο του λαού. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις μετά τις εκλογές και εμείς θα είμαστε μία από αυτές».

«Η καθαρή έξοδος είναι… μαϊμού»

Αναφερόμενη στην καθαρή έξοδο από τα μνημόνια για την οποία μιλούν οι κυβερνώντες, η κα Γεννηματά ήταν αντίθετη, κάνοντας λόγο για… μαϊμού έξοδο.

«Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, είναι μαϊμού. H κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και απέτυχε».

Όσον αφορά τέλος πιθανή συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ τόνισε: «Ο λαός θα αποφασίσει με την ψήφο του στις εκλογές ποιες δυνάμεις θα οδηγήσουν τη χώρα στην επόμενη ημέρα μετά τη λήξη του μνημονίου».