Γεννηματά από Μάτι: «Να αποδοθούν οι ευθύνες για την τραγωδία»

Στις πληγείσες περιοχές στο Μάτι και τον Ν. Βουτζά βρέθηκε σήμερα η επιφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιώντας συναντήσεις με επιτροπές πυρόπληκτων κατοίκων.

Όπως τόνισε η κ. Γεννηματά «ένα μήνα μετά την εκατόμβη των νεκρών και την καταστροφή, οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές. O κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει. Υπάρχουν πολλά άμεσα και επείγοντα που πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή των ανθρώπων».

Παράλληλα, ανέφερε πως πρέπει να γίνει «άμεση υλοποίηση όλων όσων επιβάλλεται να προχωρήσουν και θα αναλάβουμε και νέες Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες γι’ αυτό. Όπως επίσης θα παρακολουθήσουμε σε σταθερή βάση με τακτικά κλιμάκια την πορεία εφαρμογής».

Στρέφοντας τα βέλη της στην κυβέρνηση η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε πως «εδώ δεν χωρούν πλέον άλλα επικοινωνιακά παιγνίδια, όπως το θλιβερό θέατρο της Δευτέρας 23ης Ιουλίου, στο οποίο δυστυχώς πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, επιδεικνύοντας πρωτοφανή κυνισμό».

«Η Δικαιοσύνη έχει χρέος και οφείλει να κάνει την δουλειά της, ώστε να αποδοθούν το ταχύτερο και πλήρως οι ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Δείτε επίσης: Φτιάχνει πλειοψηφία για το Σκοπιανό