Γεννηματά: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας»

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε από τις Πρέσπες η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως «χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική γραμμή»

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ προσερχόμενη στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2018» που φέτος είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την λήξη του εμφυλίου πολέμου, έκανε λόγο για «διχαστική και πολωτική αντιπαράθεση, με την οποία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας».

Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά «η εθνική συμφιλίωση είναι μια μεγάλη κατάκτηση. Είμαστε περήφανοι που η παράταξη μας έκλεισε τις πληγές της εμφύλιας διαμάχης».

Παράλληλα, σημείωσε πως ο Ελληνικός λαός, που πλήρωσε ακριβά το κόστος του διχασμού, δεν θα επιτρέψει σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσουν πίσω το ρολόι της ιστορίας.

«Το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στην γραμμή της Εθνικής Συνεννόησης και της ενότητας του Ελληνικού λαού», πρόσθεσε και τόνισε πως «η ευθύνη για τη διαμόρφωση του μέλλοντος είναι κοινή, παρά τις αντιπαραθέσεις και τις αντιθέσεις».

«Χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική γραμμή. Χρειαζόμαστε εθνική αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

 

Δείτε επίσης: «Μέσα Σεπτέμβρη οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων»