Γεροβασίλη σε ΝΔ: «Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη»

«Αθλιότητες» χαρακτηρίζει η Όλγα Γεροβασίλη όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, για «χρυσές δουλειές» που έκανε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη «με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Η κ. Γεροβασίλη κάνει λόγο για «βδελυρές και ποινικώς κολάσιμες αιτιάσεις» και προειδοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του να «μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη:

«Οι αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιεί εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν τελειωμό.

Κατανοώ πλήρως τον πανικό από τα μηνύματα που εισέπραξαν ο ίδιος και το κόμμα του από το κύμα ενθουσιασμού και λαϊκής ανταπόκρισης στην υποδοχή που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αρτα και σε όλη την Ηπειρο, όπως επίσης και τη σημερινή κατάρριψη στη Βουλή του αφηγήματος της ΝΔ περί νόμου και τάξης.

Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Προειδοποιώ: Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη…».