ΚΙΝΑΛ: Σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας ζήτησε να μπει ο Γερουλάνος

Την επιθυμία του να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος ο Παύλος Γερουλάνος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Ζήτησα από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής να μπω σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε να δώσω σε όλη την Ελλάδα την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας και για ένα λυτρωτικό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά τους στις ιδέες του προοδευτικού χώρου. Ανεξάρτητα από την όποια απόφαση και εάν πάρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θα σεβαστώ απόλυτα, δηλώνω παρών και σε αυτήν την πολιτική, ιδεολογική και εκλογική μάχη αλλά και στις μάχες που θα δοθούν μετά τις εκλογές», αναφέρει σε σχετική δήλωσή του.

Ο κ. Γερουλάνος, εξάλλου, διευκρινίζει ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του να παραμείνει στο δήμο Αθηναίων, «τιμώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που θα επιλέξουν να στηρίξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

«Κρίσιμη καμπή»

«Βρισκόμαστε για μια ακόμη μία φορά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Η πολιτική αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα, τόσο στην κυβερνητική διαχείριση, όσο και στις όποιες διαδικασίες ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου επιχείρησε, δημιουργεί την ανάγκη και την υποχρέωση σε όλους εμάς, που πιστεύουμε στην πολιτική ως δύναμη δημιουργίας, να δηλώσουμε παρών σε αυτή τη μάχη για την ενίσχυση του χώρου μας», επισημαίνει σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο Παύλος Γερουλάνος.