Γερουλάνος: «Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει πια!»

Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο Παύλος Γερουλάνος την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει στείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον να λύσει το πρόβλημα.

«Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει πια. Και μέσα από την πρόσφατη επιστολή τους, που δημοσιεύτηκε στα μέσα, ζητούν βοήθεια. και δεν είναι η πρώτη φορά. Αντί να πάει ο Δήμος, και το Κράτος, και να πουν “παιδιά εδώ έχουμε ένα πρόβλημα”, έρχονται οι ίδιοι οι κάτοικοι και ζητούν την προσοχή των αρμοδίων», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος στον ΣΚΑΪ 100,3 και πρόσθεσε:

«Έστειλα μια επιστολή στον πρωθυπουργό, όπου τον καλώ να μη χάσει αυτή την ευκαιρία. Είναι σπάνιο οι πολίτες να λένε πρώτοι “Ελάτε”. Να πάμε λοιπόν, αφού ο κόσμος ζητάει να λύσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα. Να συγκαλέσει ο πρωθυπουργός την περιφέρεια, το δήμο και το κεντρικό κράτος και με μπροστάρηδες τους πολίτες που θέλουν να δουν τη γειτονιά τους να ζει σαν μια κανονική γειτονιά της Αθήνας, να αρχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα που μας ζητούν».