Γερουλάνος: «Στόχος να ξανακάνουμε την Αθήνα συνώνυμο της δημιουργίας»

Ο πολυχώρος «Μύρτιλλο», στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους, φιλοξένησε την 3η Συνάντηση Αθηναίων και ο Παύλος Γερουλάνος έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει σχετικά με την εξέλιξη του δήμου.

Δημότες της περιοχής των Αμπελοκήπων συμμετείχαν στον διάλογο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων για τη γειτονιά τους, με θέματα όπως το Μητροπολιτικό Πάρκο στου Γουδή, το Γηροκομείο Αθηνών αλλά και τους τρόπους να ξανακάνουν όλοι μαζί την Αθήνα συνώνυμο της δημιουργίας.

«Μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης»

«Οι νέες τεχνολογίες στον τουρισμό και τον πολιτισμό, η ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας, η στήριξη των παραδοσιακών επαγγελμάτων είναι το μέλλον της πόλης μας. Χρησιμοποιώντας τα δημοτικά τέλη ως κίνητρο, επιχορηγώντας τη στέγαση και τη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων, προωθώντας τα παραδοσιακά προϊόντα σε νέα κοινά, μειώνοντας τη γραφειοκρατία μέσω των ΚΕΠ, μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης σε κάθε γειτονιά της Αθήνας», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στον πολυχώρο «Μύρτιλλο» και επανέλαβε την αξία που έχουν οι Συναντήσεις Αθηναίων για τον ίδιο αλλά και για τους δημότες «για να μην ξαναπαλέψει ποτέ κανένας μόνος του».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους δημότες με ερωτήσεις προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος συζήτησε μαζί τους σχετικά με την προοπτική που υπάρχει στο δήμο.