Γερουλάνος: «H Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο και όχι εκπρόσωπο κόμματος»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του σε ενημερωτική ιστοσελίδα, υπογράμμισε ότι «η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο και όχι αρχηγό ή εκπρόσωπο κόμματος».

«Αυτή τη στιγμή η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο και ο δήμαρχος πρέπει να νοιάζεται για την πόλη. Αν ο δήμαρχος στο πίσω μέρος του μυαλού του λέει “αυτό δεν θα το πω, γιατί θα μου βάλουν χέρι από το κόμμα” ή “πρέπει να προσέξω τι θα κάνω ή πως θα το κάνω”, αυτό θα πει ότι δεν πάει για δήμαρχος Αθηναίων. Πάει για αρχηγός του κόμματός του, πάει για εκπρόσωπος του κόμματός του σε αυτή τη μάχη. Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα, είναι δήμαρχο», τόνισε ο Π. Γερουλάνος, σε δηλώσεις του στο Sputniknews.gr.

Επίσης ανέφερε ότι πάντα για τους δημάρχους, το κέντρο της Αθήνας ήταν η προτεραιότητα «και οι υπόλοιπες γειτονιές έμπαιναν σε δεύτερη μοίρα», με αποτέλεσμα σήμερα «πάρα πολλές γειτονιές να νιώθουν εγκαταλελειμμένες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αφιερώσουμε τα επόμενα τέσσερα, οκτώ χρόνια, ώστε αυτές οι γειτονιές να σταθούν στα πόδια τους και να νιώθουν ότι δεν είναι οι παραμελημένες γειτονιές της Αθήνας».