Γεωργιάδης: «Υποψίες ότι από πίσω είναι ο Τσίπρας – Θα τους λιώσω»

«Ηθικό αυτουργό» της υπόθεσης Novartis χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως έχει βάσιμες υπόνοιες ότι «αυτός οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία».  

«Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λεν στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες», είπε ο κ Γεωργιάδης.

Επίσης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς τονίζοντας ότι «η κ. Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI με αίτημα να κάνει έρευνα για υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο. Η κ. Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή ενός φακέλου στη Βουλή που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου».

“Θα τους δείξω στοιχεία και θα κλαίνε”

Επίσης αναρωτήθηκε πως γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο. «Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» τόνισε.