Γιάννα Τερζή: «Μας έβαλαν τρικλοποδιές»

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό της Eurovision η Γιάννα Τερζή.

Η ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας στα ΜΜΕ έκανε λόγο για… τρικλοποδιές που μπήκαν στην ελληνική αποστολή, για το τραγούδι και τη στήριξη στην Κύπρο αλλά και τη σχέση της με την βουλγάρικη αποστολή.

«Ήταν το πρώτο σοκ. Ήταν άβολη η πρώτη ημέρα. Τώρα όμως γύρισα στην Ελλάδα, τη χώρα μου, που το τραγούδι είναι no1 ακόμα οπότε μια χαρά. Μπήκαν τρικλοποδιές στην ελληνική αποστολή. Από την ημέρα που φτάσαμε, παλεύαμε μόνο για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν. Αυτό που είδατε ήταν αυτά που ήταν διατεθειμένοι εκείνοι να μας δώσουν».

«Έκλαιγαν οι Βούλγαροι»

Η Γιάννα Τερζή ρωτήθηκε και για την κυπριακή παρουσία στο διαγωνισμό όπως επίσης και για την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο για την βουλγάρα τραγουδίστρια.

«Η Κύπρος είναι δεδομένη ότι θέλουμε να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε».