Γιατί δε μιλούσαν 10 χρόνια Γιαγκούση και Δάντης (vd)

Ήταν μαζί για περισσότερα από πέντε χρόνια, αποτελώντας ένα από τα προβεβλημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. 

Παρόλα αυτά και μετά τον χωρισμό τους έκαναν δέκα ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ και στην Φαίη Σκορδά η Λίτσα Γιαγκούση για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

«Με τον Χρήστο Δάντη ήμασταν μαζί 5 χρόνια μαζί με το γάμο. Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη δεν είχαμε καλή σχέση για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω γιατί. Όχι για τη δουλειά. Εξαιτίας προσωπικών θεμάτων. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω ξεχάσει. Αλλά δεν είχαμε επαφή για 10 χρόνια. Αλλά τώρα έχουμε ωραία σχέση. Έχουμε τη σχέση που πρέπει να έχουν άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν. Το βρίσκω τρελό να έχεις αγαπηθεί με κάποιον άνθρωπο, να έχει υπάρξει ο άνθρωπος σου και μετά να χωρίζεις και να μη λες ούτε καλημέρα. Βρισκόμαστε για να τα πούμε. Τηλεφωνιόμαστε. Δεν θα υπήρχε λόγος να έχουμε τυπική σχέση. Γενικά δεν έχω τυπικές σχέσεις. Αν δεν είναι ουσιώδεις δεν τις θέλω καθόλου».

«Πέτυχε αυτό που ήθελε»

Κληθείσα να σχολιάσει το τραγούδι του πρώην συζύγου της, το περιβόητο «Καρ…λα σε μισώ» που γνωρίζει επιτυχία, η Λίτσα Γιαγκούση τόνισε: «Αυτό που ήθελε το κατάφερε. Ο Χρήστος είναι πολύ ροκ παιδί. Είναι ένας πολύ ευφυής καλλιτέχνης. Μεγάλος καλλιτέχνης. Εμένα δεν μου αρέσει να σχολιάζω συνανθρώπους και δη καλλιτέχνες, πόσο μάλλον τώρα τον Χρήστο. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε το κατάφερε. Ακούω ότι γίνεται επιτυχία το κομμάτι».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=KjmhypLFfpw