Γιατί η Φιλίνη θα κινηθεί νομικά εναντίον της Μπάρμπα; (vd)

Η Ελένη Φιλίνη αποφάσισε να κινηθεί εναντίον της συναδέλφου της Βάνα Μπάρμπα και ο λόγος θα σας εκπλήξει. Η Βάνα Μπάρμπα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης αποφάσισε χρησιμοποιώντας το όνομα της ηθοποιού να κάνει χιούμορ.

Την Βάνα Μπάρμπα είχαν καλεσμένη στην εκπομπή Dot, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και το κακόγουστο αστείο με το όνομα της Ελένης Φιλίνη. Μετά το τέλος κάθε συνέντευξης οι συντελεστές της εκπομπής ζητούν από τον εκάστοτε διάσημο καλεσμένο τους να απαντήσει με χιουμοριστική διάθεση σε κάποιες ερωτήσεις. Η επιλογή της Βάνας Μπάρμπα να κάνει πλάκα με το όνομα της συναδέλφου της όμως παρεξηγήθηκε και πλέον η Ελένη Φιλίνη αποφάσισε να την αντιμετωπίσει νομικά.

«Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», ήταν η φράση της Μπάρμπα.

Στο Happy Day που επικοινώνησε μαζί της, η ενοχλημένη με τη συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα της δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά. Σε δεύτερη επικοινωνία που είχε η ίδια εκπομπή με τη Βάνα Μπάρμπα και αφού της ανακοίνωσαν την πρόθεση της Φιλίνη, η ηθοποιός ζήτησε ταπεινά συγγνώμη και ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία πρόθεση να τη στεναχωρήσει, αφού τη σέβεται και την εκτιμά δεόντως.

Δείτε το βίντεο: