Για Γ’ Παγκόσμιο προετοιμάζεται ο Ερντογάν!

Έτοιμος για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο θέλει να είναι ο Ερντογάν! Ο Τούρκος πρόεδρος θεωρεί ότι οι 20 στρατιωτικές βάσεις που χτίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στη Συρία ενδέχεται να αποτελέσουν το «φιτίλι» που θα ανάψει τη σπίθα μίας γενικευμένης, παγκόσμιας σύρραξης και ως εκ τούτου η Τουρκία θα πρέπει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Η ερώτηση του Ερντογάν στον Τίλερσον

Ο Ερντογάν προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία. «Οι ΗΠΑ χτίζουν 20 βάσεις στη Συρία», ανέφερε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, υποστηρίζοντας πως αυτό το γεγονός μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ο «Σουλτάνος» αναρωτήθηκε γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου εκτός από τουρκικές δυνάμεις υπάρχουν και δυνάμεις της Ρωσίας και του Ιράν.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι απηύθυνε το ίδιο ερώτημα και στον μέχρι πρότινος υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση από τον –προσφάτως καρατομημένο- Αμερικανό διπλωμάτη.

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε ο Ερντογάν, αφήνοντας… άφωνο το κοινό που παρακολουθούσε την ομιλία του.