Για «σφοδρό έρωτα προς τις ΗΠΑ» κατηγόρησε ο Λαφαζάνης τον Τσίπρα

Ανακοίνωση για τα σχόλια του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε σχέση με την χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργού, τονίζοντας πως «ο Αλ. Τσίπρας μπερδεύει την αγάπη προς την πατρίδα με την τυφλή υπαλληλική υποταγή στον αμερικανοατλαντικό άξονα, την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και τον σφοδρό έρωτά του προς τις ΗΠΑ».

«Λίγο πριν ο Αλ. Τσίπρας εκφωνήσει την ομιλία του στο Παλέ ντε Σπορ την “πατριωτική” του ομιλία, τον “ξεφώνισε” ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αποκαλύπτοντας κυνικά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί το όχημα για την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και το “ανάχωμα στις κακόβουλες επιδιώξεις της Ρωσίας στα Βαλκάνια”.

Συνεχίζοντας ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως η μεταπολεμική Ελλάδα ήταν πάντοτε υποτελής στις ΗΠΑ και προσέθεσε: «Με τον Αλ. Τσίπρα έκανε ένα νέο ποιοτικό άλμα. Μετατράπηκε σε απολύτως άβουλο πιόνι τους και ολόκληρη σε ξέφραγο στρατιωτικό τους οικόπεδο.Ο Αλ. Τσίπρας με την αποικιοποίηση της χώρας τρέφει την ακροδεξιά σε όλες τις όψεις της και δεν την αντιμετωπίζει.Ο μεταλλαγμένος Τσίπρας έχει τόση με την Αριστερά που επικαλείται, όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο».