Πόσο σημαντικό είναι για τη Σοφία Βογιατζάκη το σεξ;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τους έρωτες της και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της το σεξ, η Σοφία Βογιατζάκη.

Στο περιοδικό Λοιπόν απάντησε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, για το πόσο εξαρτημένη είναι από το σεξ. Η απάντηση της; Θα σας ξαφνιάσει.

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές;

«Δεν έχω παράπονο, έχω περάσει καλά, πολύ όμορφα, αλλά έχω περάσει κι άσχημα. Έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει, δεν είναι για να ξοδεύομαι και να χάνω χρόνο. Πρέπει να αξίζει τον κόπο πραγματικά κάποιος στο 100%, για να ασχοληθώ. Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα μου το σεξ σ’ αυτή τη ζωή, εννοώ για να κάνω μια σχέση, δεν είναι το σεξ αυτό που με κινεί. Με κινεί το μυαλό, η καρδιά, η ψυχή του και το μεγαλείο της προσωπικότητάς του. Το σεξ ήταν πάντα τελευταίο.

Δεν το χωράει το κεφάλι μου, δεν μπορώ να καταλάβω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ασέξουαλ ή ανέραστη, απλώς δεν είναι αυτό που με κινεί. Ακούω και λένε: ‘Έχω να κάνω σεξ τόσο καιρό’ ναι, ΟΚ, και; Δηλαδή τι; Δεν νιώθω να χτυπάνε τα δικά μου ρολόγια, ούτε οι ορμόνες μου τρελαίνονται ούτε τα βιολογικά μου ρολόγια για παιδί έχουν τρελαθεί, δεν έχουν χτυπήσει. Μήπως χτυπάνε και δεν τ’ ακούω; Μήπως κωφεύω; Δεν ξέρω…Ο καθένας είναι με το χαρακτήρα του, αλλά δεν το αντιλαμβάνονται αυτό που λένε. Εμένα, αν με γοητεύσει κάποιος με το μυαλό του, τότε αρχίζει και με τσιτώνει, με εξιτάρει και αρχίζω και σκέφτομαι και ερωτικά. Αν δεν.. τίποτα, ούτε ‘κου-κου’ ούτε ‘μου-κου’».