Για το θάνατο του πατέρα της μιλά η Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της συγκινεί μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της και πόσο της στοίχισε.

Αναφορικά με το θάνατο του πατέρα της και τα τελευταία του λόγια μίλησε στη συνέντευξη της στο DownTown η Μαρία Μπεκατώρου.

Δύσκολες στιγμές έχεις περάσει στη ζωή σου;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δύο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει 6 μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ. Ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος είναι κάποιος που δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Το χειρότερο για εμένα ήταν ότι δεν θα μπορούσα να ξαναπώ τη λέξη ‘μπαμπά’».

Αυτούς τους έξι μήνες πως τους εκμεταλλεύτηκες;

«Του τα είπα όλα και με το παραπάνω. Ευτυχώς, ενώ μας είπαν για έξι μήνες, έζησε δύο χρόνια με πολύ καλή ποιότητα ζωής και χωρίς χημειοθεραπείες. Ο πρώτος χρόνος ήταν μέσα στην αισιοδοξία γιατί πιστεύαμε ότι θα ζήσει. Όταν άρχισε η κάτω βόλτα τα πράγματα ήταν δύσκολα. Νομίζω πως εκείνη την περίοδο κοροϊδεύαμε ο ένας τον άλλον. Δηλαδή, εκείνος έκανε ότι δεν το ξέρει και εμείς κάναμε ότι δεν το ξέρουμε για να μην καταλάβει τίποτα. Τις τελευταίες μέρες του μου είπε: ‘Το ξέρω ότι θα φύγω’. Κάποια στιγμή, φτάνεις κι εσύ ο ίδιος στο σημείο που παρακαλάς να φύγει. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν όλο ζωντάνια, αφρατούλης, που του τσιμπούσες το μάγουλο και τον φιλούσες, να είναι ξαφνικά τόσο μελαγχολικός και αδύναμος.